Roman Abramovics

Roman Abramovics már nem a Chelsea tulajdonosa a Bajnokok Ligájában címvédő klubot ugyanis átadta a Chelsea jótékonysági alapítványának. Roman Abramovics azt mondta hogy a Chelsea jótékonysági alapítványának vagyonkezelőinek adja át a klub felügyeletét és gondozását írja a BBC.


Has Anyone Seen Roman Abramovich The Last Days Of Londongrad

Abramovics már inkább eladná a Chelsea-t Fotó.

. Elfogadta azt az ukrán kérést mely a béketárgyalások előmozdítását célozza Roman Abramovics közölte az orosz milliárdos szóvivője a Reuters szerint. Abramovics aki 2003-ban vásárolta meg a londoni klubot azt mondta hogy a jótékonysági alapítvány van a legjobb helyzetben ahhoz hogy a Chelsea érdekeit szem előtt tartsa és képviselje. A Chelsea tulajdonosa az orosz Roman Abramovics 2022.

Február 26-án a klub jótékonysági alapítványának kezébe adta a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédõ Chelsea irányítását. A Chelsea zsidó származású izraeli állampolgársággal is rendelkező tulajdonosát Ukrajna a zsidó szervezetek segítségével érte el. Azt hogy pontosan miért döntött most.

Roman Abramovics aki 2018 óta csak nagyon ritkán lépett be az Egyesült Királyságba úgy döntött átengedi Chelsea FC főtulajdonosi részét. Azt egyelőre nem tudni hogy az üzletembernek milyen szerepe van az. A Chelsea labdarúgóklub címere a londoni Stamford Bridge stadion egyik kapuján 2022.


Pin On Roman Abramovich


Roman Abramovich Moscow May 2018 Minimalist Fashion Roman Business Mindset


Pin On Dasha Zhukova Roman Abramovich


From Iceland Roman Abramovich Tried To Buy Blue Lagoon Roman Fun Facts Jewish Family


Pin On Dasha Zhukova Roman Abramovich


Businessman Roman Abramovich At The Moscow Premiere Of The Solo Show The Encounter Directed By Mcburney Of The Theatre De Complic Business Man Roman Premiere


Roman Abramovich With Fan Men S Blazer Fashion Blazer


Roman Abramovich And Dasha Zhukova Seen For First Time Since Split Stunning Outfits Fashion Everyday Fashion


Roman Abramovich And Son Aaron Chelsea Sons Roman Chelsea

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel